Fitness

Gratis kennismaken met HCC Fit?
HCC Fit, een begrip in Hoeksche Waard
Doe de fittest

(Power) fitness in Menen helpt bij het effectief opbouwen van de spiermassa en brengt je daarbij naar een nieuw level. Push jezelf door te trainen met hoge intensiviteit met het gebruik van de beste apparatuur op het gebied van krachttraining en persoonlijke begeleiding van onze professionals. Fitness met hoge intensiviteit zoals in de power room, zorgt voor het versnellen van de hartslag wat tot gevolg heeft dat de spieren voldoende zuurstof krijgen en spiermassa dus doeltreffend wordt opgebouwd. Naast het opbouwen van spiermassa zorgt regelmatig fitnessen op deze manier er tevens voor dat je meer energie hebt en je sneller afvalt. Het vraagt doorzettingsvermogen maar bij Fit&Go kom je zeker tot het desgewenste resultaat.

eGym is een enorme ontwikkeling op fitness gebied. Doordat alle toestellen automatisch afgesteld en bepaald kunnen worden per individu kan er veel effectiever en persoonlijker getraind worden. Een training met eGym is daardoor ook uitermate doeltreffend. Het afstellen van een toestel wordt gedaan door een krachttraining waarna jouw gegevens bewaard worden per toestel en de coach deze met gemak bij elke training opnieuw kan instellen.

Door de korte maar intensieve training is er sprake van snelle progressie. Het toestel bemerkt dit waarna het zich aanpast zodat er op een ander niveau verder getraind kan worden en de progressie voortzet en dat in slechts 30 minuten.


Kiezen voor Fit&Go Menen

Wanneer je kiest voor fitness in Menen, is Fit&Go de meest complete optie. Met behulp van professionals in de meest uiteenlopende gebieden (van cardio tot voeding) bereiken we jouw doel met betrekking tot fitness en/of het hebben van een gezonde levensstijl. Door te kiezen voor fitness Menen met het doel om spiermassa op te bouwen, zorgen wij voor een effectieve manier van krachttraining waarbij professionele training en kwalitatieve apparatuur hand-in-hand gaan. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je op een goede manier jouw doel bereikt.

Daarnaast kunnen we de krachttrainingen combineren met cardio en/of een voedingsadvies van een diƫtist. Wat wil je nog meer?

Meld je aan voor een gratis PROEFtraining bij HCC FIT

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!