Functionele Training

Functioneel trainingen: Verbeter je dagelijkse werkzaamheden

FITNESS IN OUD-BEIJERLAND

Een bootcamp of circuittraining is een bekend voorbeeld van een functionele training. Tijdens deze oefeningen komen kracht en cardio bij elkaar. Zoals het woord al doet vermoeden, is een functionele training vooral functioneel. Zowel de grote, samenwerkende spiergroepen als de kleine, stabiliserende spiergroepen komen aan bod. Het gehele lichaam wordt op hoge intensiteit getraind. Verschillende trainschema’s zijn mogelijk op alle niveaus. Kom voor persoonlijk advies eens langs bij onze fitnessschool in Oud-Beijerland.

WAAROM FUNCTIONELE TRAINING?

Tijdens een functionele training worden oefeningen kort na elkaar uitgevoerd, met weinig rustpauze. In vele gevallen is het ook een HIIT training, ofwel: High Intensity Interval Training. Voor wie resultaat wil: is een functionele training ideaal. Zowel het boven- als onderlichaam werken samen tijdens vele gecombineerde oefeningen. Die combinatie in spiergroepen zorgt ervoor dat er meer calorieën worden verbrand. Een verantwoorde manier om de oefeningen uit te voeren is raadzaam. Wie twijfelt over een bepaalde techniek raden wij aan om advies te vragen in ons fitnesscentrum in Oud-Beijerland. De bewegingen zijn nagenoeg ineffectief wanneer deze niet op de juiste wijze worden uitgevoerd. Onjuist gebruik van materiaal kan overbelasting of blessures opleveren, evenals verkeerd uitgevoerde oefeningen. Met name voor onervaren sporters is het raadzaam om zich eerst te laten informeren.

WAT BIEDEN WIJ AAN

Het is bij ons fitnesscentrum mogelijk om functioneel te trainen met verschillende toebehoren. Voorbeelden hiervan zijn:
Ook is personal coaching optioneel bij het Hoeksch Conditie Centrum, evenals circuittraining bij HCC Elite.

Meld je aan voor een gratis PROEFtraining bij HCC FIT

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Meer informatie?