Groepslessen Oud Beijerland oud

Gratis kennismaken met HCC Fit?
HCC Fit, een begrip in Hoeksche Waard
Doe de fittest

Groepslessen als yoga, pilates, zumba en power pump zijn te volgen in Oud-Beijerland. Het HCC groepslesabonnement geeft hiervoor onbeperkt toegang.

De groepslessen worden gegeven onder professionele begeleiding van bevoegde sportinstructeurs. In de groepsleszaal dagen zij iedereen uit om het beste uit zichzelf te halen.

Onze groepstrainingen staan garant voor een informele sfeer en een  laagdrempelig karakter. Zij zijn geschikt voor alle niveaus en doelstellingen.

 

Yoga

Zoek je een sportschool om  yoga te beoefenen in de Hoeksche Waard? Dan biedt HCC Poweryoga aan. Deze toegankelijke variant combineert kracht, conditie en souplesse-training met meditatieoefeningen.

Pilates

Om het lichaam leniger te maken is onze pilates-sessie in Oud-Beijerland een heel goed alternatief. Tijdens de pilates-lessen worden de stabiliteit en spiercoördinatie getraind, evenals de juiste ademhaling.

Zumba

Onze zumba-lessen in Oud-Beijerland zijn een aanrader voor wie op een leuke manier wil afvallen en van dansen houdt. Uitdagende trainingen laten al die kilo’s verdwijnen onder de opzwepende muziek.

Powerpump

Verschillende oefeningen met de barbell zorgen dat de (spier)conditie verbetert en het lichaam beter in vorm raakt.

Shape

Shape geeft dat strakke lichaam. De trainingen vragen veel van de conditie en het piekvermogen van de spieren.

XCORE

Voor de echte diehards is er XCORE, een hoog intensieve training waardoor men snel lichaamsvet verbrandt.

BRN

BRN staat voor de Body u Really Need. Dat betekent dat alle spiergroepen aan de beurt zijn in een sessie waarin cardio, spierversteviging en coretraining samenkomen.

Piloxing

Wie pilates en (schaduw)boksen met elkaar combineert, komt uit op Piloxing. Dat is een groepsles waarbij bewegingen en coördinatie worden getraind.

Pole fitness

Paaldansen in de Hoeksche Waard: ook dat is te leren tijdens onze trainingen Pole Fitness. Krachttraining komt hier eveneens aan bod.

BBB

Tijdens BBB komen de buik, billen en benen aan de beurt.

Kick & Punch

De Kick & Punch-training is een toegankelijke combinatie tussen een pittige boks-zak-sessie en circuittraining. De stoten en trappen worden niet op het lichaam uitgedeeld. Deze groepslessen worden gehouden in de HCC Elite zaal.

HITT

Wie in een korte tijd het uiterste van zijn lichaam wil vragen, volgt High Intensity Training.  Omdat deze circuit training zo explosief is, is het afterburn-effect maximaal.

Meld je aan voor een gratis PROEFtraining bij HCC FIT

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!