Krachttraining Oud Beijerland

Gratis kennismaken met HCC Fit?
HCC Fit, een begrip in Hoeksche Waard
Doe de fittest

Is het dragen van boodschappen een grote opgave? Of veroorzaakt fysieke inspanning (zoals een verbouwing) dagenlange spierpijn? Dan is het tijd om spierkracht op te bouwen.

Onze sportschool in Oud-Beijerland heeft daarvoor een breed aanbod aan apparatuur, dumbbells en barbells. De krachttrainingszone is er voor iedereen: man en vrouw. Ideaal voor iemand die zittend werk doet en beweging als uitlaatklep kan gebruiken. Maar ook voor iemand die op hoog niveau spierkracht op wil bouwen. Trainen gebeurt in informele sfeer. Onze zone is ingericht voor ieder type sporter.

WAAROM KRACHTTRAINING?

Laten we enkele voordelen van krachttraining op een rij zetten:

WAT BIEDT ONS FITNESSCENTRUM AAN?

Onze sportschool in Oud-Beijerland is de plaats voor verschillende vormen van krachttraining, zoals: maximale krachttraining en explosieve krachttraining.

Wat is maximale krachttraining?

De maximale krachttraining is meestal een vast onderdeel in fitnessprogramma’s. In meerdere sets trainen wij het aantal kg dat een spier maximaal kan tillen. Verschillende trainingsschema’s om de spiermassa trapsgewijs op te bouwen zijn bij ons opvraagbaar. Bij vragen over een verantwoorde wijze geven onze coaches gericht advies.

Wat is explosieve krachttraining?

Vanuit niets alle spierkracht aanspreken: dat is explosieve spierkracht. De explosieve kracht is te trainen met activiteiten zoals gewichtheffen of powerlifting. Onze fitnesszaal in Oud-Beijerland heeft hiervoor de juiste materialen.

Benieuwd welke manier van krachttraining bijdraagt aan uw doelen? Bij HCC kijken wij wat het beste bij u past.

Wie advies wil, kan bij onze instructeurs terecht.

Meld je aan voor een gratis PROEFtraining bij HCC FIT

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!