Groepslessen

Groepslessen als yoga, pilates, zumba en power pump zijn te volgen in Oud-Beijerland. Het HCC groepslesabonnement geeft hiervoor onbeperkt toegang.

De groepslessen worden gegeven onder professionele begeleiding van bevoegde sportinstructeurs. In de groepsleszaal dagen zij iedereen uit om het beste uit zichzelf te halen.

Onze groepstrainingen staan garant voor een informele sfeer en een  laagdrempelig karakter. Zij zijn geschikt voor alle niveaus en doelstellingen.

Flex & Stretch

Deze les bestaat uit een combinatie van lichte krachtoefeningen, core-oefeningen, balansoefeningen, langdurige stretchoefeningen en meditatie. Je leert bewuster te worden van je lichaam, je houding en je ademhaling. Het werkt ontspannend en vitaliserend.

Deze les is geschikt voor iedereen, jong of oud het maakt niet uit. Iedereen kan op zijn of haar niveau deelnemen en je ziet al na een paar lessen duidelijke vooruitgang.

XCORE

Voor de echte diehards is er XCORE, een hoog intensieve training waardoor men snel lichaamsvet verbrandt.

BBB

Tijdens BBB komen de buik, billen en benen aan de beurt.

Shape

Shape geeft dat strakke lichaam. De trainingen vragen veel van de conditie en het piekvermogen van de spieren.

Powerpump

Verschillende oefeningen met de barbell zorgen dat de (spier)conditie verbetert en het lichaam beter in vorm raakt.

Pole fitness

Paaldansen in de Hoeksche Waard: ook dat is te leren tijdens onze trainingen Pole Fitness. Krachttraining komt hier eveneens aan bod.

Zumba

Onze zumba-lessen in Oud-Beijerland zijn een aanrader voor wie op een leuke manier wil afvallen en van dansen houdt. Uitdagende trainingen laten al die kilo’s verdwijnen onder de opzwepende muziek.

Pilates

Om het lichaam leniger te maken is onze pilates-sessie in Oud-Beijerland een heel goed alternatief. Tijdens de pilates-lessen worden de stabiliteit en spiercoördinatie getraind, evenals de juiste ademhaling.

Meld je aan voor een gratis PROEFtraining bij HCC FIT

Wil je gebruik maken van een Gratis Proeftraining, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!